Σχετικά με εμάς

Ανακαλύπτουμε την μοναδικότητα που κρύβει η προσωπικότητα μας μέσα από τα απλά και αγνά, παραδοσιακά προϊόντα. Οι μυρωδιές της μνήμης ξυπνούν καθώς έρχονται αντιμέτωπες με την οσμή της λεβάντας, του χαμομηλιού, του τριαντάφυλλου, του λεμονιού…Το ταξίδι ανάμεσα στα βότανα, τα χρώματα και τα αρώματα, μας καθιστούν  κοινωνούς μιας ξεχασμένης πραγματικότητας. Το αντάμωμα, της φύσης και της παράδοσης έχει τη δυνατότητα να μας χαρίσει μία αίσθηση αναζωογόνησης και ευφορίας .

Όλα τα υλικά και τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το δέρμα, απορροφώνται εύκολα χαρίζοντάς μας ομορφιά και ευεξία.

 

Η συλλογή μας περιλαμβάνει επίσης εδέσματα που αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής παράδοσης. Οι συνταγές μας δανεισμένες από το συρτάρι της γιαγιάς, μας ταξιδεύουν σε λησμονημένεςαυθεντικές γεύσεις. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με  αγνές πρώτες ύλες χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, σας προσκαλούν σε μια εξερεύνηση ανάμεσα στο χτες και το σήμερα.

Είμαστε στη διάθεση σας, να σας βοηθήσουμε σε κάθε επιλογή σας.

Είμαι η Μαργαρίτα, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Χειροποίητα Σπιτικά Προϊόντα… της Μαργαρίτας». Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο της Τήνου, και βέβαια ο τόπος αυτός ήταν που με έκανε να θέλω να μείνω και να δραστηριοποιηθώ εδώ. Τα χρώματα, τα αρώματα, οι μυρωδιές, ο ήλιος, η θάλασσα, τα σχήματα, ήταν αυτά που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω σπιτικές γεύσεις κλεισμένες σε βαζάκια, και προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα με πρώτες ύλες που σέβονται τη φύση.
Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ την διαδικασία της δημιουργίας με δύο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, την μητέρα μου τη Ζήνα και την καλή μου φίλη, Εύα. Και οι τρεις μαζί φτιάχνουμε με αγάπη, μεράκι και ενθουσιασμό, μοναδικά προϊόντα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που από το 2017 μας δείχνετε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!

Σχετικά Με Εμάς

Διεύθυνση

Πύργος Τήνου , 84201

E-mail

tismargaritas@gmail.com

Σχετικά Με Εμάς

Τηλέφωνο

697 428 2676